O nama

Firma Autostad – Ford Čačak svoje uspešno poslovanje započinje još 2001. godine, ali je tradicija samog servisa znatno duža od toga.

Svoje tridesetogodišnje radno iskustvo, vlasnik firme, Tomo Živanić, uspešno je nadogradio otvorivši na početku malu firmu, koja već danas, 11 godina kasnije, posluje sa velikim brojem klijenata sa teritorije čitave Srbije.

2004. godine firma Autostad – Ford Čačak postaje ovlašćeni prodavac i serviser Ford automobila i u sklopu velike Ford porodice posluje i danas.

Poslovni centar u Čačku, izgrađen po Fordovim evropskim standardima, prostire se na više od 1.000m².

U prodajnom salonu, površine 350 m², smešteni su svi modeli iz široke palete Ford putničkih, teretnih i terenskih vozila.

Pored moderno opremljenog prodajnog salona, veoma uspešno posluje i servis za popravku Ford vozila u garantnom i vangarantnom roku.

Servis je opremljen najsavremenijim uređajima za dijagnostiku kvara na vozilu, ali što je jako važno, stručno i edukovano osoblje našeg servisa uočen kvar otklanja u najkraćem mogućem roku, uz poštovanje Fordovih procedura i korišćenje originalnih rezervnih delova.

Za održavanje Vašeg Ford vozila obezbeđeni su i sektori za limarske i farbarske radove.

Pored uspešne prodaje novih vozila Autostad – Ford Čačak bavi se i prodajm polovnih Ford vozila.

Sva polovna vozila su pažljivo birana i detaljno proverena i na osnovu toga za svako vozilo dajemo pisanu garanciju od godinu dana.

Vršimo otkup vozila po sistemu „staro za novo“ali i zamenu vozila „staro za staro“.

Uz korektne cene i stručnu preporuku svakako ćete pronaći vozilo po svojoj želji.

Kod nas su potrebe kupaca i korisnika usluga uvek na prvom mestu, pa sa zadovoljstvom možemo reći da o uspešnom poslovanju naše firme najbolje govori veliki broj zadovoljnih klijenata prodajnog i servisnog odeljenja koji su pronašli svoje razloge da postanu i ostanu naš dugogodišnji poslovni partner.

Da bismo opravdali njihovo ukazano poverenje, ali i zadobili poverenje budućih poslovnih partnera, trudićemo se da održavanjem visokog nivoa pruženih usluga, svoju poslovnu politiku, čiji je primarni cilj zadovoljstvo klijenta, podignemo na još viši nivo.

Posetite nas svakog radnog dana od 08 do 17h, subotom od 09 do 15h i uverite se u kvalitet naših proizvoda i usluga.

Autostad – Ford Čačak nalazi se u naselju Konjevići, u Ulici Đorđa Tomaševića 176, na oko 3km od mesta gde se ukrštaju magistralni putevi iz pravca Beograda, Kraljeva i Užica.

U iščekivanju Vaše posete, pozdravlja Vas kolektiv Autostad – Ford Čačak.

 
Autostad

Đorđa Tomaševića 176
32 000 Čačak

Tel: 032-53-50-420
        032-54-56-420
Mob. 069-350-4200

e-mail: office@ford-cacak.rs

Ford Čačak